Monday, March 27, 2017
vital-top
updated 1:15 PM UTC, Mar 26, 2017

Mendiang Carrie Fisher, Debbie Reynolds Di Puji Dalam Majlis Peringatan Awam

LOS ANGELES - Dalam satu majlis peringatan awam yang diadakan pada hari Sabtu, untuk mengenangkan mendiang pelakon Debbie Reynolds dan Carrie Fisher, suara ketawa, muzik dan retak kasut bertarian bergema di majlis itu, dan ini yang dikatakan betapa kedua mendiang pelakon itu teringinkan suasana begini.

Terdapat hanya sedikit air mata yang mengalir sepanjang majlis dua jam itu yang memberi penghormatan kepada impak gandingan kedua mendiang pelakon ibu-anak perempuannya dalam industri filem, budaya dan orang-orang yang mengenali mereka dengan tayangan gambar, video, dan kata-kata anekdot yang membuat penonton ketawa dan bertepuk tangan.

Todd Fisher yang mendahului majlis itu, berkatanya bertujuan adalah untuk memberi peminat satu pandangan intim mengenai ibu dan kakaknya. Beliau memanggil majlis sebagai satu persembahan, dan berkata ibunya tidak suka menghadiri peringatan kenangan.

Beratus-ratus peminat - dengan beberapa orang memakai pakaian "Star Wars" - menghadiri majlis peringatan awam ini yang paparkan banyak gambar keluarga dan temu duga akhir Debbie Reynolds serta tayangan filem pembukaan mengenai watak Fisher dalam filem "Star Wars" dan syiar pujian kepadanya.

Todd Fisher menceritakan saat-saat akhir keadaan ibunya dan kenyataan bahawa dia mahu bersama anak perempuannya.

"Ia adalah satu jalan keluar yang aman yang hanya ibu saya boleh dirancang," katanya yang menimbulkan ketawa. "Dia telah dilatih di Hollywood di mana mereka mengajar untuk membuat masuk dengan bergaya, dan juga keluar bergaya."

(Sumber - AP)

 

  • Jumlah paparan: 13